Om oss 2019-01-11T15:41:39+00:00

Lite Kort Om Oss

SVi på Siberg Design brinner för att skapa snygga miljöer hos dig som kund, oavsett om det gäller att förverkliga drömhemmet eller att utsmycka en offentlig miljö.

Vår tillverkning hittas i skogarna kring Skövde i Västra Götaland. Härifrån har vi levererat till kunder som finns i hela södra och mellersta Sverige, från Sundsvall i norr till Malmö i söder.

Vi har ingen webbshop. Vi arbetar med inredning som byggs precis efter våra kunders önskemål. Därför tror vi istället på nära kundkontakt där vi tillsammans når fram till bästa lösningen i varje specifikt fall.

Antal levererade projekt: 235

Antal kunder: 156

Mellan dessa siffror finns en liten diff. Detta beror på att det inte är ovanligt att våra kunder är så nöjda att de återkommer med fler spännande projekt. Det tycker vi är kul!

Vilka är vi då?

Vi är ett litet gäng vänner och släktingar som, med Henrik i spetsen, hjälps åt för att leverera en så bra helhet som möjligt till dig som kund.

HENRIK SIBERG
Ägare, svetsare, montör, kundkontakt och överste sopare.

LOTTA BENGTSSON
Administratör, ritningsansvarig, sambo till Henrik och allmänt tålmodig.

AF´S BYGG OCH BAD AB
För att få bästa möjliga slutresultat så använder vi oss av AF´s Bygg & Bad AB som partner för att garantera att våra omsorgsfullt byggda produkter blir korrekt installerade hos dig som kund.

Redo att prata?

Har du en idé som du vill förverkliga? Hör av dig!

Kontakt